Dolan Community Crowdfunding

Meditimi mund të jetë një rrugë e thjeshtë drejt ndjenjave të qetësisë

Profile

Meditimi mund të jetë një rrugë e thjeshtë drejt ndjenjave të qetësisë

Signed up October 17, 2021

Meditimi mund të jetë një rrugë e thjeshtë drejt ndjenjave të qetësisë, ekuilibrit dhe paqes, ndër përfitimet e tjera.

Ndërsa praktikat e meditimit ndryshojnë, me të vërtetë nuk ka mënyrë të drejtë ose të gabuar për të medituar. Ideja e përgjithshme është që të praktikojmë ndërgjegjen duke gjetur vetëdije - diçka nga e cila ne të gjithë mund të përfitojmë.

Nëse jeni gati për të filluar, një aplikacion meditimi mund të jetë një udhëzues i dobishëm. Por me kaq shumë opsione, si e dini se cili aplikacion është më i miri për ju?

Për t'ju ndihmuar të vendosni, ne krahasojmë dy aplikacione të njohura të meditimit, Headspace dhe Calm, për të parë se si grumbullohen.

Nëse jeni i ri në meditim, kursi Bazë 10-ditor është një vend i shkëlqyeshëm fillestar. Designedshtë krijuar për të mësuar gjërat thelbësore të meditimit në vetëm disa minuta në ditë.

Ndërsa ndërtoni praktikën tuaj, mund të kaloni në meditime të tjera. Kur regjistroheni si përdorues i Headspace Pro, do të shihni disa meditime të sugjeruara në ekranin bazë, bazuar në kohën e ditës. Ju gjithashtu mund të ruani meditimet në listën tuaj të preferuar.

SOURCE:
Site
Twit 1
Twit 2
Twit 3
Link

Contributions

This user hasn't made any contributions yet.

Campaigns

This user hasn't created a campaign yet.